עבריתالعربيةEnglish

השארו מעודכנים

עדכונים והודעות מאת ארגון העיתונאים בישראל בשלל נושאים אקטואליים

< חזרה לכל החדשות הארגון

קול קורא לפרס אורי אבנרי לעיתונות אמיצה 2022

ארגון העיתונאים והעיתונאיות והקרן ע״ש רחל ואורי אבנרי הכריזו היום (ד’) על הענקת פרס אורי אבנרי לעיתונות אמיצה לשנת 2022.

הפרס מיועד לעיתונאיות ועיתונאים, תחקירניות ותחקירנים, עורכי תוכניות וכל מי שעוסקים בעיתונות. אלו מוזמנים להגיש מועמדות לפרס לעיתונות אמיצה ע״ש העיתונאי אורי אבנרי.

הפרס בגובה 15,000 ₪ יחולק על ידי ארגון העיתונאים והעיתונאיות וקרן רחל ואורי אבנרי. הפרס מיועד לעבודה עיתונאית אמיצה, ייחודית ומהדהדת מהשנה האחרונה, בעברית, בערבית או באנגלית.


הענקת הפרס תהיה במסגרת כנס חופש העיתונות הבינלאומי ה-5 המאורגן על ידי מועדון העיתונאים ירושלים (JPC) וארגון העיתונאים והעיתונאיות בישראל, ב-30.06.2022.

אורי אבנרי היה עיתונאי, פרשן, מו״ל, חבר כנסת, פעיל שלום והבעלים של שבועון החדשות ״העולם הזה״. תחת עריכתו פירסם ״העולם הזה״ שורה של תחקירים, סקופים וסיפורים בלעדיים שהיו מופת של עיתונות עצמאית, חסרת פניות, תחת הכותרת: בלי מורא בלי משוא פנים. אבנרי גידל דורות של עיתונאים, והשפיע באופן עמוק על התפיסה העיתונאית ועל תפקיד התקשורת בישראל ואנחנו מזמינים אתכם להמשיך את דרכו.

תקנון הפרס כאן.
טופס הגשת מועמדות כאן.